Contact

RiaggZ Parkstad

Kerkraderweg 89

6416 CG Heerlen

E-mail : info@riaggzparkstad.nl

telefoonnummer: 045-7078000

Wij hebben geen fax.

RiaggZ Parkstad is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 13.00 uur. Ons nummer is 045- 707 8000. Buiten deze tijden wordt u doorgeschakeld wordt naar de automatische telefoonbeantwoorder. Wij vragen u dan duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer achter te laten zodat wij u (indien gewenst) zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Houdt u er rekening mee dat berichten die na 13.00 uur worden ingesproken, pas de volgende werkdag worden beantwoord.

Voor herhaalrecepten kunt u het beste een mail sturen naar info@riaggzparkstad.nl met vermelding van uw naam, geboortedatum, naam medicijn + dosering en naam apotheek. Het is verstandig om herhaalrecepten tijdig (minimaal 4 werkdagen voordat uw medicatie op is) aan te vragen.

Verwijzingen alsook vragen rondom aanmeldingen verlopen via info@riaggzparkstad.nl

 

Tijdens uw eerste afspraak met uw behandelaar, wordt tevens met u besproken op welke wijze er zo nodig tussentijds contact kan plaatsvinden. Daarnaast worden er afspraken gemaakt over de aan- en afwezigheid alsook het tijdig (minimaal 2 werkdagen voor het plaatsvinden van de afspraak) annuleren van afspraken.

 

RiaggZ Parkstad heeft geen crisisdienst. Bij spoedeisende situaties buiten de openingstijden van onze praktijk, adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts of de huisartsenpost (045-577 88 44)